Молодь Церкви Воскресіння

Працюй

Недільна школа

Одним iз напрямків служіння нашої молоді є робота з дітьми в Недільній школі.

Ісус сказав: “Поправді кажу вам: Хто Божого Царства не прийме, як дитя, той у нього не ввійде!” (Матвія 18:3) . Недільна школа – це служіння дітям.

ЗАВДАННЯ НЕДІЛЬНОЇ ШКОЛИ:

  • навчати і виховувати дітей на основі Біблії;
  • прищеплювати бажання служити Богові, використовуючи таланти, якими Він їх наділив;
  • робити все можливе, щоб кожна дитина пережила особисту зустріч з Ісусом Христом, як своїм Спасителем.

Щонеділі в нашій Церкві проводяться цікаві уроки для дітей від кількох місяців і до 16 років, де хлопчики та дівчатка дізнаються хто такий Бог, за що Він їх любить, чому потрібно слухатися батьків і як допомогти своєму ближньому. Пісні, ігри, малювання, поробки та багато інших цікавих матеріалів застосовуються на уроках. З дітьми займаються вчителі, які пройшли спеціальні підготовчі курси. Молоді люди, які приходять в це служіння, починають працювати як помічники, які згодом, набравшись досвіду, стають вчителями. Мета уроків – дати дітям можливість дізнатися про Бога і пізнати Ісуса як свого особистого Спасителя. Те, що так важко зрозуміти дорослим, дітям дається легко.

Для дітей до 3 років та їхніх матерів є дитяча кімната, де з дітками займаються вчителі, в той час як їхні батьки слухають проповіді.

Недільна школа для багатьох молодих сердець була тим місцем, де вони приймали Христа. Сподіваємося, що так буде і надалі – діти будуть приймати найголовніше рішення в їхньому житті і віддаватимуть своє життя в Божі руки!

Пов'язані новини

    Пов'язаних новин немає

    Пов'язані медіа

      Пов'язаних медіа немає