Молодь Церкви Воскресіння

Працюй

Служіння сурдоперекладу

На життєвій дорозі ми зустрічаємо багато різних людей, одні – це люди яких ми любимо і цінуємо, а інші – яких ми маємо навчитися любити і поважати. Раніше у своєму житті я ніколи не зустрічала людей із вадами слуху, ніколи з ними не спілкувалася, як і більшість, не помічала. Але дивним чином Бог дав жагуче бажання вивчити мову сурдоперекладу, а через 2-3 тижні прийшла молодіжна смс-розсилка про набір на курси. Я ніколи не задумувалася над тим, як я зможу застосувати ці знання у житті, ніколи не думала, що стану перекладачем навіть після закінчення курсів. “Божі дороги – це не наші дороги, і Божі думки – це не наші думки…”, – у Нього був план.

Переді мною почав відкриватися новий світ, той, про який неможливо розказати, а лише показати і відчути. Світ людей, які кличуть на допомогу, але їх ніхто не розуміє, людей, які непристосовані жити в суспільстві, людей, які гинуть в алкоголізмі, тому що не мають надії на майбутнє, людей які ніколи не чули про Бога… Це одна із багатьох граней нашого життя, які ми не помічаємо, а ці люди живуть серед нас, їздять із нами в транспорті, навчаються, працюють, одружуються і народжують дітей, старіють, помирають. Все так само, лише без слів… І наше завдання – принести у життя цих людей велику радість, надію на майбутнє, чудову вістку спасіння. Сказати, що Ісус тебе любить і Він не хоче, щоб ти загинув, Він віддав за тебе Своє життя, щоб ти міг жити разом із Ним вічно на небесах, де уже не буде ні плачу, ні болі, ні страждань.

Праця серед нечуючих людей у львівських церквах тільки починається. Нам потрібно вчитися любити цих людей, удосконалювати свою мову і працювати над своїм характером. Бог каже, що жниво велике, а робітників мало. Не потрібно кудись далеко їхати чи йти, подивіться навколо себе і ви побачите, скільки ще неспасенних душ. Дав би Бог у серця людей ту любов і бажання для праці з нечуючими людьми.

Оленка Чуб
Сурдоперекладач під час зібрань
церкви “Воскресіння”

Служіння нечуючим тільки починає набирати обертів у церквах християн віри євангельської п’ятидесятників міста Львова. Але, незважаючи на це, Бог благословив церкви – у кожній такій церкві міста є сурдоперекладачі. У нашій церкві поки що це служіння розвивається. Сурдопереклад під час зібрань відбувається у середу о 18:00 і неділю о 10:00.

Якщо виникне бажання чи потреба відвідати служіння з сурдоперекладом, будь ласка, попередьте заздалегідь на сайті або за телефоном: 0937276935 – Оленка, 0937237500 – Тарас. Будемо раді розповісти Вам звістку спасіння та поспілкуватися. Бог нас усіх щиро любить!

 

Пов'язані новини

    Пов'язаних новин немає

    Пов'язані медіа

      Пов'язаних медіа немає