Молодь Церкви Воскресіння

Працюй

Клуб “ВІТО”

Одного літнього дня п’ятеро молодих людей з церкви “Воскресіння” вийшли на один з дитячих майданчиків Сихова. Їхньою метою було познайомитись з дітьми і розповісти їм про Бога і про Його любов. Заспівавши християнську пісню, вони запросили діток пограти у спортивні ігри. Вийшовши у двір ще один раз, молодь вирішила збільшити масштаби цієї євангелізаційної програми. Згодом, уже більшою командою, вони організували євангелізацію на стадіоні однієї із сихівських шкіл. Це було 2 вересня 2006 року. Це був світанок діяльності дитячого клубу “ВІТО”. Після цього зустрічі клубу відбувались у спортивному залі спочатку однієї сихівської школи, потім іншої. За будь-якої погоди ентузіасти спішили туди. Були і труднощі. Одного разу на клуб прийшла тільки одна дівчинка, а це ледь не підірвало дух команди. Але допомогла спільна молитва, і Господь повів команду далі. Пізніше двері шкіл для євангелізацій зачинились, пояснивши це тим, що тут релігійним організаціям не можна нічого проводити. Проте, це не спричинило припинення діяльності клубу, у Господа було поле і план для подальшої праці. Кожного року Господь готував для них нових людей, нове місце для служіння, нові зустрічі з особливими для Бога дітьми.

Так, через деякий час Бог все-таки подарував можливість проводити “ВІТО” у школі, в одному із районів Львова. Отримати цей шанс вдалося завдяки одній благословенній сестрі Люді, на той час власниці християнської піцерії, яка діяла від імені благодійного фонду. Сюди приходили діти різного віку і різного суспільного статусу, щоб поїсти смачної безкоштовної піци, якою щоразу благословляла клуб сестра Люда, а також пограти ігри і послухати звістку спасіння.

“Це неможливо описати, але Бог багато працював над нами, коли ми готувалися до зустрічей з цими дітьми, які зазнали багато фізичних, а особливо душевних ран у своїх сім’ях, які пережили дуже багато труднощів для свого віку… Христос показав нам, наскільки Його любов велика до кожного з них, навіть коли вони поводять себе так, що людським серцем любити нелегко… І ми на власні очі бачили, як любов Христа міняла їхні серця, як вони шукали Господа у своїх молитвах, і як мінявся характер декого з них… Кожен крок у нашому служінні – це новий урок для кожного “вітівця”. “…Без Мене нічого чинити не можете ви…” (Ів. 15:5) – це дивовижна чудова істина!”
Оксана Чердак

Бог справді чудово веде це служіння! З 2012 року клуб “ВІТО” працює з підлітками помісної церкви та їх друзями.

Ціль цього служіння полягає в тому, щоб кожен підліток прийняв Христа в своє серце, зміцнив свою особисту віру, а також здружився з іншими. На клубі проходять цікаві ігри, такі заходи, як прогулянка на велосипедах, вечір кави та шоколаду, ярмарок випічки, відвідини старших членів церкви та ін. Основною частиною кожного клубу є розгляд важливих для життя підлітків тем на основі Божого Слова.

Тому якщо тобі від 13 до 18 років і ти не знаєш, як провести свій вільний час, – приходь на клуб “ВІТО”!

ДЕТАЛІ: VKontakte : Підлітковий християнський клуб ВІТО

Або за тел. 0638481135 – Юля Савчак

Пов'язані новини

    Пов'язаних новин немає

    Пов'язані медіа

    • Толока 27.04.2013 09.05.2013

      Толока 27.04.2013

      Статтю про толоку можна прочитати за посиланням “Хвала Господу за чуйні серця!”